Guarding

Saniguard

Saniguard

Som et sikkerhedsfirma tager vi vores løfte om sikring og sikkerhed alvorligt, derfor markedsfører vi nu Saniguard, der effektivt bekæmper mikroorganismer som svampe, bakterier og vira.

Saniguard er en let og bærbar tågegenerator, designet til at desinficere såvel små som store lokaler ved at generere en desinficerende tåge, der hurtigt og effektivt desinficerer kritiske områder.

Den trådløse betjening reducerer rengøringspersonalets indsats. Aktiver Saniguard i det område, der skal desinficeres og Saniguard stopper automatisk efter en foruddefineret tid eller ved brug af fjernbetjeningen.

De mikroskopiske partikler i tågen når ud til områder, der ellers kan være svære at nå, så ingen steder overses. Dette produkt er ideelt til brug i lokaler, hvor hygiejne er af altafgørende betydning og udviklet til at give dig ro i sindet selv i udfordrende tider.

Metoden kan også bruges i transportmidler som toge, busser og taxa’er, for eksempel Flextaxi, der ofte kører med udsatte borgere. Saniguard væsken indeholder aktive ingredienser, der tilsammen er effektive mod en række mikroorganismer som bakterier, svampe og vira med 99,99%

Vi anbefaler at bruge Saniguard som et supplement til de nuværende rengøringsrutiner.

Del på :
Facebook
Twitter
LinkedIn

Seneste nyt

Ja, tak - jeg vil gerne have Guardings nyhedsmails