Indbrudsalarm

Med over 200 indbrud hver dag, året rundt, er risikoen for indbrud høj. Mange forsikringsselskaber giver rabat på forsikringspræmie eller selvrisiko ved installation af alarm. Det er naturligvis ikke rabatten på forsikringen, der skal være afgørende for om man installerer indbrudsalarm.

 

Det, der er afgørende, er om man har lyst til at uvedkommende trænger ind i ens hjem, når man ikke er hjemme eller værre endnu – mens man sover.

 

Alarmer kan installeres som meget enkle installationer, hvor blot et enkelt rum og en dør er sikret. Der kan ligeledes etableres mere avancerede løsninger, hvor et hjem kan inddeles i forskellige områder, således at dele af hjemmet kan være overvåget af alarm – for eksempel om natten – eller med forskellige afdelinger som kælder, underetage, første sal eller garage. Det er ligeledes muligt at supplere med elektronisk ”hegn” rundt om en bygning, gasalarmer, fugt-, varme- eller vibrationssensorer, der reagerer på den mindste bevægelse.

 

Der er ligeledes mulighed for at definere, at i bestemte områder skal alarmen være tilkoblet på bestemte tidspunkter og det hele kan overvåges og styres via smartphone.

 

Det er ligeledes muligt at sammenkoble en indbrudsalarm med adgangskontrol, elektroniske låsesystemer og videoovervågning ligesom det er muligt, at få vores kontrolcentral til at overvåge det hele 24 timer i døgnet. Når alarmen går, kan der sendes besked til en selv, naboer eller kontrolcentral, der kan iværksætte tiltag efter aftale.