Røverisikring

Selvom vi i Danmark er vant til at foretage mange betalinger via forskellige elektroniske løsninger som kort, mobilbetalinger, netbank og lignende, har betaling med kontanter de seneste mange år været stigende i forhold til prisudviklingen.

 

Røvere går ofte målrettet efter kontanter og det kan være i forretninger, spillehaller, banker og hos private. Det kan derfor anbefales at få gennemgået virksomhedens rutiner for håndtering og opbevaring af kontanter grundigt. Mange steder er der store huller i sikkerheden og som regel skyldes det enten at der ikke har været tilstrækkelig fokus på denne problemstilling eller at der ikke har været resurser til at undersøge hvad der kan lade sig gøre inden for de givne økonomiske rammer.

 

Hos Guarding kan virksomheder få en grundig gennemgang af alle rutiner omkring håndtering af kontanter og andre værdier, så den rigtige løsning kan vælges. De rigtige løsninger har i mange forretninger medført markant nedgang i antallet af røverier og øget trygheden i forretningerne betydeligt.

 

Vi anbefaler, at have faste definerede rutiner og forholdsordrer og tilbyder ligeledes psykologbistand til personalet via vores samarbejde med psykologer, der har stor erfaring med håndtering af eksempelvis traumer efter røverier.