Videoovervågning

Noget af svindet i detailhandlen skyldes tyveri og bedrageri, der finder sted i forretningens salgsareal, herunder i forbindelse med kasseekspeditioner. Et meget effektivt værktøj til at opklare og dokumentere sådanne hændelser, er videoovervågning.

 

Guarding tilbyder de nyeste teknologier og rutiner indenfor disse områder:

                            

  •       Kundekontrol
  •       Kasseovervågning
  •       Bygningsovervågning
  •       Arealovervågning

 

Uanset om der er brug for 1 kamera eller store installationer med mange kameraer, har Guarding stor erfaring med udvikling og installation af kosteffektive koncepter. Der er mange anvendelsesmuligheder for et godt videoovervågningssystem, for eksempel integration med alarm og adgangskontrol for en mere effektiv opfølgning på uregelmæssigheder. Det er ligeledes muligt at sammenkæde videooptagelser med kassetransaktioner, så uregelmæssige kassetransaktioner let kan efterforskes.

 

Videoovervågning har en god forebyggende effekt på både indbrud, butikstyverier og røverier. Det er vigtigt, at installationen tager udgangspunkt i hvad overvågningen efterfølgende skal bruges til og at kameraer, software og optageudstyr, er korrekt sammensat til det ønskede formål.